Dasar Privasi

Privasi anda

Halaman ini menerangkan dasar privasi kami yang merangkumi penggunaan dan perlindungan setiap maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda memilih untuk bertransaksi menggunakan laman web kami atau menghantar e-mel yang menyediakan data yang dapat dikenal pasti secara peribadi, data ini mungkin dikongsi jika perlu dengan agensi Kerajaan lain untuk melayani anda dengan cara yang paling cekap dan berkesan. Contohnya adalah dari segi menyelesaikan atau menangani aduan yang memerlukan pengalihan kepada agensi Kerajaan lain.

Maklumat yang Dikumpulkan

Tidak ada maklumat peribadi yang dikumpulkan semasa melayari laman web ini kecuali maklumat yang diberikan oleh anda melalui e-mel.

Apa Yang Terjadi Apabila Saya ke Pautan Laman Lain

Laman web ini mengandungi pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya berlaku untuk laman web kami dan anda harus sedar bahawa laman web lain yang dihubungkan oleh laman web ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan kami sangat mengesyorkan agar anda membaca dan memahami pernyataan privasi setiap laman web.

Perubahan pada Dasar ini

Sekiranya dasar privasi ini berubah dengan cara apa jua pun, ia akan dikemas kini di halaman ini. Meninjau halaman ini secara berkala memastikan anda mendapat maklumat terkini mengenai maklumat yang dikumpulkan, bagaimana ia digunakan dan dalam keadaan apa, jika ada, ia akan dikongsi dengan pihak lain.